Picture
Hey girls!

Onlangs ging ik naar de Action, één van mijn lievelingswinkels, en kon deze keer niet weerstaan aan de nieuwe make-up goodies in het beauty schap.

Ik kocht een aantal oogschaduws een oogpotlood en een aantal nagellakjes. Een aantal dagen geleden heb ik het lakje Diamond Sky uitgetest en de laatste dagen ben ik er helemaal verliefd op.

Diamond Sky is voor mij meer een topcoat aangezien het een doorzichtig kleurtje met glittertjes is.

Normaal gezien ben ik niet echt voor glitterachtige toestanden te vinden maar met het juiste basis lakje is het echt mooi!

Op onderstaande foto's heb ik als basislakje de Catrice The Effect Maker op. Voor de review van dit kleurtje, klik hier!

Over The Effect Maker heb ik dan een laagje Diamond Sky gedaan en ik vind het echt super mooi, vooral als de zon er op schijnt en er een heel kleurengamma te zien is in de glittertjes. Pretty, pretty!

Ook heb ik Diamond Sky eens over het Essie lakje Bahama Mama ( voor de review daarvan, klik hier!) gedaan en dit was het resultaat:
Het lakje blijft echt lang mooi. Heb het nu al 4 dagen op en is nog nergens afgebladerd of verdwenen. Ik had het niet verwacht eerlijk gezegd maar ben dus erg tevreden!

Waar kan je dit lakje kopen?

In een Action filiaal in je buurt.

Prijs?
€0,49 (!) dus echt een koopje! Een echte aanrader!

Wat vinden jullie van dit lakje?

Xoxo, LeylaLeave a Reply.