Hoi meisjes!

Zoals iedere week ging ik ook deze week naar het Kruidvat. Deze week vond ik iets waar ik al lang naar op zoek was: navulbare parfumverstuivers!

Ik draag dagelijks parfum maar het is nogal vervelend en onhandig om je hele flesje overal mee naar toe te sleuren. Daarom kocht ik vorig jaar een navulbare parfumverstuiver in de Ici Paris XL.

Aangezien ik graag afwissel van parfum was ik er over aan het nadenken om nog zo'n verstuiver te kopen zodat ik wat kan variëren tussen geurtjes.

Gelukkig dat ik wat gewacht heb dus want deze week liggen ze te koop in het Kruidvat!

Er zijn 4 kleurtjes: Zwart, Zilver, Rood en Roze.

Aangezien ik al een zwarte van de Ici Paris XL had, heb ik een roze en een zilveren gekocht zodat ik me niet zou vergissen tussen de verschillende geurtjes.
De verstuivers van het Kruidvat en die van de Ici Paris XL zijn bijna identiek. Alleen het 'raampje' heeft een andere vorm en op die van de Ici Paris XL staat 'Ici Paris XL'.
De gebruiksaanwijzing staat achter op de verpakking en is heel simpel. Je kan niet missen.
Voor parfum liefhebbers is het een echte aanrader en het is natuurlijk altijd handig om bij te hebben als je de hele dag buitenshuis bent.

Waar kan je deze parfumverstuiver kopen?
Deze week in het Kruidvat en altijd in Ici Paris XL.

Prijs?
Ici Paris XL: €10
Kruidvat: €3,79

Dus run, run, run to Kruidvat om dit handige dingetje aan bijna 1/3e van de prijs aan te kopen!

Xoxo, Leyla
22/3/2013 05:31:12 am

Die zijn zo handig. Maar ik vind het o zo zonde haha. Ik hou mijn parfum liever in hun eigen flesjes. Maar mijn parfumflesjes zijn heilig voor mij. Dus om ze mee te nemen gaat ook niet.

Reply
Leyla
22/3/2013 05:36:15 am

Ja tis inderdaad wel zo. Kvind het altijd zo leuk om naar mijn collectie parfumflesjes te kijken, maar nee ik durf ze ook niet zo in mijn handtas steken. Goedkope kleine flesjes neem ik wel zo mee maar mijn andere, no way!

ReplyLeave a Reply.